fbpx

start je locatie onafhankelijke video business

Heb je ook het gevoel dat het tijd is om te leren hoe je echt een professionele videomaker wordt?

Take your video's to the next level

De Golden Era Academy leert jou alles wat jij moet weten om je video business te groeien.

De Golden Era FILM Academy leert jou alles wat jij moet weten om professionele video's te maken

Herken je dit? Je hebt een mooie camera gekocht, maar je durft nog niet je camera van automatic naar manual om te zetten.

Of je ziet wel wat goede en slecht video’s zijn, maar je kan niet uitleggen waarom, waardoor het moeilijk is om zelf die shots te maken .

Of wat dacht je van social media? Video is BOOMING maar er is een groot verschil tussen de kwaliteit van social video’s.

Of je nu een beginner bent of iemand die al een paar jaar video’s maakt, Teun & de Golden Era Community kunnen je helpen je video skills naar het volgende niveau brengen.

We zullen je leren welke camera gear je moet kopen, hoe je het allemaal technische gebruikt, welke audio gear je nodig hebt, hoe je die mooie beelden op een gestructureerde manier op kan slaan en uiteindelijk leren we je alle ins en outs van Adobe Premiere Pro.

“Ik heb geleerd hoe ik moet editen als een PRO!

Brian Villa

Je krijgt binnen NO TIME antwoord op je vragen.

Niek Lijkelema

“… met name het connecten met andere creators is heel cool

Bart de Jong

Goede video's maken is moeilijk!

Het is easy om te starten, elke telefoon heeft namelijk een camera en de kwaliteit daarvan is ook goed.

Maar als je als creator serieus genomen wilt worden, als je creatieve shots wil maken die verder gaan dan de cinematic mode op een i-phone 13, dan moet je de juiste kennis en ervaring hebben.

Om je te onderscheiden van de concurrentie, heb je een roadmap nodig, oefeningen en begeleiding.

And that’s where we come in.

Wij leren je hoe je je videoskills naar een hoger niveau kan brengen.

Teun, en de leden van de Golden Era Film Academy die je voor zijn gegaan, zijn er klaar voor om je te supporten en te motiveren om jouw video dromen te realiseren.

Are you ready?

OVER TEUN ‘TONY’ VAN DER LUGT

Teun ‘Tony’ van de lugt is een gewilde internationale video creator en oprichter van Golden Era Media, een media marketing & productiehuis dat merken en persoonlijkheden in de online educatie branche helpt met hun visuele communicatie.

Teun heeft nooit een formele media studie gedaan, maar begon zijn reis als video creator bijna 10 jaar geleden toen hij music video’s maakte voor zijn vrienden.

Sindsdien heeft hij aan producties gewerkt op plekken als Bali, Los Angeles, Kuala Lumpur & Sydney voor persoonlijkheden als Michael Pilarczyck, Jason Silva, voormalig Miss Universe Natalie Glebova en voor bedrijven als Mindvally, Meditation Moments & Asian Boss.

Naast het runnen van Golden Era Media coacht hij nu ondernemers met hun videomarketing en helpt hij o.a. door middel van de Golden Era Film Academy video creators met het groeien van hun video business.

‘Door de jaren heen kreeg ik veel vragen van mensen over hoe het komt dat ik met mijn camera de hele wereld rond kan reizen en video’s kan maken voor de merken waarmee ik wil werken.

Toen dacht ik, misschien is het wel tijd  om mijn ‘geheimen’ te gaan delen. Daarom besloten mijn team en ik veel geld en tijd te investeren in deze academie om wat terug te geven aan de community van filmmakers. 

Teun van der Lugt

‘Door de jaren heen kreeg ik veel vragen van mensen over hoe het komt dat ik met mijn camera de hele wereld rond kan reizen en video’s kan maken voor de merken waarmee ik wil werken.

Toen dacht ik, misschien is het wel tijd  om mijn ‘geheimen’ te gaan delen. Daarom besloten mijn team en ik veel geld en tijd te investeren in deze academie om wat terug te geven aan de community van filmmakers. 

Trainer Credentials

Op set in Ibiza met Michael Pilarczyk.

Ice Bath met Wim Hof in Jamaica!

Directies geven aan Kristina Mänd-Lakhiani, mede oprichter van Mindvalley in Kuala Lumpur.

Shoot in Amsterdam met Jason Silva, Emmy genomineerde host van brain games & futurist.

Wat mensen zeggen over Teun

“Tony is an incredible filmmaker that I love working with.”

He made an amazing vlog for Mindvalley University, and ever since then he often comes up with new ideas that help elevate the Mindvalley brand through video.

Vishen Lakhiani
Oprichter van Mindvalley.

“I was SO IMPRESSED but not only his video skills, but also his character.”

I’m very selective on whom I decide to work with, but I decided to work with Teun after meeting him at a Mastermind in Bali, and I was SO IMPRESSED but not only his video skills, but also his character. I HIGHLY recommend that you work with Tony.

Gerard Adams
Business coach, oprichter van Leaders Create Leaders.

“I highly recommend you work with him!”

After meeting Tony at an event in Thailand where we both had to speak, I decided to work with him on creating some videos. Together with his team, he really showed us how to create video content that not only looks amazing, but it got a lot more engagement than usual! I highly recommend you work with him!

Natalie Glebova
Voormalig Miss Universe, schrijver & mindfulness coach.

WE HELPEN JE UIT DIE 'FREELANCE SITUATIE TE STAPPEN EN OM DE STAP NAAR BUSINESS OWNER TE MAKEN.

Leer welke camera gear het beste bij jou past.

Zodat je niet al je geld uitgeeft aan dure camera gear dat je waarschijnlijk nooit gaat gebruiken.

Ontdek alle ins en out's van je camera en audio apparatuur.

We leren je wat termen als frame rate, sluitersnelheid, diafragma, wit balans en al die andere woorden nu daadwerkelijk inhouden en wanneer je welke moet aanpassen.

Leer hoe je cinematische shots maakt.

Je kan wel de mooiste gear hebben en weten hoe je het technische moet gebruiken, maar de echt kracht zit in het maken van creative shots. We leren je waar je op moet letten wanneer je cinematische beelden wilt maken.

Data management.

Het laatste wat je wilt, is dat je al die mooie beelden die je gemaakt hebt, kwijtraakt door slechte of ongeorganiseerde data management. Wij geven je de systemen dat ervoor zorgt dat je nooit meer iets kwijtraakt.

Leer editen als een pro

Van de basis tot sound design en colour correction. We leren je ALLE ins en outs van Adobe Premiere Pro zodat je snel en gemakkelijk de mooiste edits kan maken.

Hoe optimaliseer je je video’s voor social media.

Elk platform is anders en als je wilt dat jouw video’s het gewenste doel behalen, dan moet je weten hoe je ze, voor elk platform, moet maken.

Klaar om part time videomaker te worden?

Wanneer je alle trainingen en challenges doorlopen hebt, leren we hoe je video diensten kan verkopen en hoe je tot je dagprijs komt!

WAT studenten zeggen over academie.

Deze video is gemaakt door een van onze studenten, 
Leander van der Plas. 

mega bonus! The community

MONTHLY CHALLENGES!

PRACTICE MAKES PERFECT

1x per maand organiseren we een challenge waarbij je je video skills kan trainen.

Denk bijvoorbeeld een challenge waarbij je alleen in een bepaald frame rate mag filmen, of een video maken waarbij elke camerahoek gebruikt moet worden.

Daarnaast organiseren we maandelijkse gastcolleges van experts in de industrie & kom je in een online community terecht met allemaal ander videomakers.

Gratis upgrades.

Het videolandschap verandert dagelijks. Daarom zullen we de academie blijven updaten zodat je altijd voorloper zult blijven in de industrie.

24/7 toegang tot de Golden Era Community.

De community zal er altijd voor je zijn en je supporten je doelen te bereiken. Zowel via de coaching sessies als in de Discord groep.

Community Meetups

off line meetups

Online is leuk, maar er gaat niks boven elkaar in het echt ontmoeten.

Daarom organiseren we minimaal 1x per jaar een offline meetup waar jij een exclusieve uitnodiging voor krijgt.

Tijdens deze dagen ontstaan er bijzondere relaties, helpen we elkaar met de groei van onze video producties en hebben we vooral plezier met elkaar! 

Wat mensen zeggen die door Teun getraint zijn.

"IK KON NOG HELEMAAL NIKS! Maar ik maak nu video's waar ik zelf heel trots op kan zijn."

“Ik vind de community heel gezellig, je kan al je vragen kwijt en we stimuleren elkaar. Ik zal de Golden Era Film Academy dan ook aanraden aan iedereen die mooie beelden wil maken. “

Marloes Wagener

"Als je echt stappen wil maken als content creator, dan is GEFA voor jou."

“Alles zit in de academy! Het is gestructureerd en je weet precies waar je aan toe bent. Ik zou de academy dan ook aanraden aan iedereen die snelle stappen wil maken.”

Murat Kiral
Video Agency Owner

"Ik heb er meer uit gehaald dan ik had kunnen denken.”

“Ik heb er meer uit gehaald dan ik had kunnen denken. Ik heb een hele andere blik gekregen over hoe ik alles aanpak en hoe ik mijn video’s edit. Verder is de community echt heel fijn, iedereen helpt elkaar en er is echt geen schaamte als je iets verkeerds hebt gedaan.”

Maxime van der Neut
Video Editor

Veel Gestelde Vragen

Kan jij je in een of meer van de volgende dingen identificeren?

– Je filmt bijna alles op automatic)

– Je weet wel wat een slechte video is, maar niet wat een goede video is.

Adobe Premiere Pro is veel te overweldigend.

Je loopt vast wanneer iemand aan je vraagt wanneer je in 50 fps moet gaan filmen

– Je zoekt een creatieve community die je pusht en verder helpt om je droom leven te realiseren.

Als je je kan vinden in 1 of meerdere van bovenstaande statements, dan is de coaching 100% voor jou.

De academie bestaat uit 5 blokken die je in 6 weken uitleggen hoe je proffesionele video’s maakt. 

Blok 1 gaat over het filmen zelf (Storytelling, camerahoeken, compositie etc)

Blok 2: Camera equipment. Hier leer je welke gear het beste bij jou past zodat je niet onnodige spullen aanschaft.

Blok 3: De Techniek. Hier leer je alle ins en outs van je camera en audio apparatuur en hoe je die het beste kan gebruiken.

Blok 4: Data management. Klinkt saai, maar heel belangrijk. Zeker naarmate je meer gaat filmen.

Blok 5: Editing. We nemen je stap voor stap mee door alles wat Adobe Premiere Pro je te bieden heeft. 

Elke week wordt er een nieuw blok ‘unlocked’ en krijg je huiswerk mee. Wanneer je dit blok afrond en de test doorstaat, ga je verder.

Naast de academie krijg je toegang tot de Golden Era Community. Een community van andere creators die net zoals jij leren hoe je effectieve video’s kan maken.

In deze community krijg je feedback op je video’s van onze experts en organiseren we elke maand een challenge zodat je kan oefenen op je video kunsten.

Ja, 100%. Dit is exact wat ik doe. Ik ben zelf al een aantal jaar een locatie onafhankelijke video creator die video edits doet voor bedrijven over de hele wereld.  Ik zal je de exacte stappen uitleggen die ik genomen hebt om dit doel te bereiken zodat jij dit ook kan doen.

Er zijn meerdere creators die wij getraint hebben die binnen no time een vliegtuig naar Bali pakte!

De trainingen zijn van tevoren opgenomen die je stap voor stap bij de hand nemen met het creëren van de perfecte video

De academy is opgebouwd uit verschillende blokken, waarbij elke week het nieuwe blok vrij komt.

Aan het einde van elk blok krijg je een quiz die je test op de kennis die je zojuist hebt opgedaan.

Wanneer je de academie hebt aangeschaft heb je levenslang toegang tot de opgenomen video trainingen en de herhalingen van de live sessies. 

We zullen de cursus altijd updaten gebaseerd op de vragen van jullie.

Ja! Na aankoop ontvang je direct jouw login gegevens. Mocht dit niet het geval zijn, wacht dan een uurtje want ons systeem is je gegevens dan nog aan het bekijken. Mocht je dan toch nog niks ontvangen hebben stuur ons dan direct een berichtje zodat we je gelijk kunnen helpen.

We raden je aan om minimaal een half uur per dag aan deze academy te zitten om zo het snelste resultaat te krijgen. Als je niet 30 minuten per dag in jezelf en in je succes als videommaker wilt investeren, dan is deze academy niet voor jou.

Start direct!

Wat je krijgt:

ÉÉNMALIGE BETALING

€997

€499

IN 2 TERMIJNEN

2x €255

IN 4 TERMIJNEN

4x €130

© copyrights 2021. All Rights Reserved.

Golden Era Media NL
Adres: Marnixstraat 82-1 – 1015VX Amsterdam NL
KvK 77373944
E-mail: [email protected]
Telefoon nummer: +31623196086

Niks op deze pagina of andere pagina’s van mij of eventuele emails kun je beschouwen als een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten/succes. Financiële cijfers die hier eventueel genoemd worden, of op één van mijn andere pagina’s of emails, kunnen schattingen of projecties zijn gebaseerd op mijn eerdere resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden Alle getallen zijn er enkel voor illustratieve doeleinden.